Buitenschoolse opvang

Om de dag goed te beginnen, biedt onze voorschoolse opvang (VSO) een gezellig en gezond ontbijt aan. Zo kunt u 's morgens rustig naar uw werk vertrekken en kan uw kind in alle rust ontbijten. Dit is fijn voor de kinderen, maar ook voor u als ouder. Wij zorgen ervoor dat uw kind naar school wordt gebracht.

Wanneer de schooldag voorbij is, maar uw werkdag nog niet, dan is het fijn om te weten dat uw kind een plekje heeft waar het kan ontspannen of zich juist kan inspannen. Met leeftijdsgenootjes of alleen. Onze naschoolse opvang biedt uw kind een vertrouwde omgeving waar zij mogen spelen en zich mogen terugtrekken. Huiselijkheid, dat is waar we naar streven binnen onze buitenschoolse opvang.

Onze BSO’s zijn Vreedzame BSO’s, welke aansluit op de methodiek van de Vreedzame school. Deze is gebaseerd op vier pijlers: samen meedoen, samen verantwoordelijk, samen conflicten oplossen en samen omgaan met verschillen. Kinderen hebben veel zeggenschap in de methodiek van de Vreedzame school en dat hebben ze ook op onze BSO's. Ze zijn als groep verantwoordelijk voor de regels en de dagelijkse gang van zaken op de buitenschoolse opvang. 

De VSO is geopend vanaf 7:00u. De kinderen worden door onze pedagogisch medewerkers naar school gebracht, wat betekent dat de VSO tot de start van school duurt.
De BSO is geopend vanaf het moment dat de school uitgaat tot 18:30u.
 
km

Geen locaties gevonden. Probeer uit te zoomen of verplaats de kaart om locaties weer te geven

Ouder Lisa:

"Het maakt niet uit hoe laat ik mijn dochter ophaal, volgens haar ben ik altijd te vroeg. Ze is altijd zo lekker aan het spelen."
Rondleiding Werken-bij

Kevin (8 jaar):

"Op mijn BSO mag ik zelf bedenken wat ik wil doen, zelfs gekke dingen. Daarom is mijn BSO de allerleukste!"
Rondleiding Werken bij

Pedagogisch medewerker Yvonne:

"Ik heb de leukste baan ter wereld: kinderen helpen zichzelf ontwikkelen en de wereld ontdekken."
Rondleiding Werken bij