Buitenschoolse opvang

Voorschoolse opvang (VSO)
Om de dag goed te beginnen, biedt onze voorschoolse opvang (VSO) een gezellig en gezond ontbijt aan. Uw kind kan bij ons in alle rust ontbijten. Dit is fijn voor de kinderen, maar ook voor u als ouder. Wij zorgen ervoor dat uw kind naar school wordt gebracht. Onze VSO is geopend vanaf 7:00u. 

Buitenschoolse opvang (BSO)
De buitenschoolse opvang (BSO) is geopend vanaf het moment dat de school uitgaat tot 18:30u. Op de BSO bieden wij uw kind een vertrouwde plek na schooltijd, waar hij/zij zich kan ontspannen of zich juist kan inspannen. Met leeftijdsgenootjes of alleen. Huiselijkheid, dat is waar we naar streven binnen onze buitenschoolse opvang.

Onze BSO’s zijn Vreedzame BSO’s, welke aansluit op de methodiek van de Vreedzame school. Deze is gebaseerd op vier pijlers: samen meedoen, samen verantwoordelijk, samen conflicten oplossen en samen omgaan met verschillen. Kinderen hebben veel zeggenschap in de methodiek van de Vreedzame school en dat hebben ze ook op onze BSO's. Ze zijn als groep verantwoordelijk voor de regels en de dagelijkse gang van zaken op de buitenschoolse opvang. 
Voor de kinderen vanaf 7 jaar hebben we een nog aantrekkelijker aanbod op de verschillende thema BSO’s.

Doorgaande ontwikkellijn
Steeds meer scholen ontwikkelen zich van school naar kindcentrum. Opvang en onderwijs worden steeds meer geïntegreerd tot een totaalaanbod voor kinderen van 0 tot 13 jaar met een doorgaande ontwikkellijn. Om die lijn te waarborgen kan ervoor gekozen worden om in een kindcentrum alleen kinderen op de BSO van de eigen locatie op te vangen. 

Klik hieronder op de school van uw kind om meer te weten over de gekoppelde BSO-locatie. 
km

Geen locaties gevonden. Probeer uit te zoomen of verplaats de kaart om locaties weer te geven

Ouder Lisa:

"Het maakt niet uit hoe laat ik mijn dochter ophaal, volgens haar ben ik altijd te vroeg. Ze is altijd zo lekker aan het spelen."
Rondleiding Werken-bij

Kevin (8 jaar):

"Op mijn BSO mag ik zelf bedenken wat ik wil doen, zelfs gekke dingen. Daarom is mijn BSO de allerleukste!"
Rondleiding Werken bij

Pedagogisch medewerker Yvonne:

"Ik heb de leukste baan ter wereld: kinderen helpen zichzelf ontwikkelen en de wereld ontdekken."
Rondleiding Werken bij
Cookie instellingen