Kinderdagverblijven

Onze kinderdagverblijven zijn erop gericht baby's, dreumesen en peuters een vertrouwde omgeving te bieden, waarin zij de wereld kunnen ontdekken en waar zelfstandigheid en zelfredzaamheid worden gestimuleerd. Tijdens de activiteiten wordt rekening gehouden met de verschillende ontwikkelingsfasen van de kinderen.

Onze kinderdagverblijven werken volgens de VVE-methode Startblokken. Dit betekent dat de pedagogisch medewerkers opgeleid worden om activiteiten en spel zo in te zetten en te begeleiden dat kinderen zich spelenderwijs ontwikkelen. Behalve dat kinderen worden gestimuleerd in hun ontwikkeling, worden zij liefdevol opgevangen in een huiselijke sfeer.  

Een aantal van onze kinderdagverblijven werken met een aparte 3+ groep. Op deze groep krijgen de kinderen van 3 jaar een ander aanbod dan de rest van de kinderen. Een driejarige heeft een andere behoefte dan de jongere kinderen en wordt op de 3+ groep meer uitgedaagd. 

Voor het kinderdagverblijf kunt u kiezen uit verschillende pakketten, zoals een jaarpakket (52 weken), halve dagen, even-oneven weken pakket, schoolwekenpakket of flexibele opvang. 

km

Geen locaties gevonden. Probeer uit te zoomen of verplaats de kaart om locaties weer te geven

Ouder Lisa:

"Het maakt niet uit hoe laat ik mijn dochter ophaal, volgens haar ben ik altijd te vroeg. Ze is altijd zo lekker aan het spelen."
Rondleiding Werken bij

Kevin (8 jaar):

"Op mijn BSO mag ik zelf bedenken wat ik wil doen, zelfs gekke dingen. Daarom is mijn BSO de allerleukste!"
Rondleiding Werken bij

Pedagogisch medewerker Yvonne:

"Ik heb de leukste baan ter wereld: kinderen helpen zichzelf ontwikkelen en de wereld ontdekken."
Rondleiding Werken bij
Cookie instellingen