Peutergroepen

Onze peutergroepen bereiden kinderen van 2-4 jaar voor op het basisonderwijs.
Wij bieden peuters activiteiten aan die hun fantasie prikkelen, hun taalontwikkeling stimuleren en hen op een speelse manier helpen bij het krijgen van grip op de wereld. Elk kind krijgt de ruimte om zich in een veilige omgeving te ontwikkelen door spel en ontdekking.

De peutergroepen werken volgens de VVE-methode Startblokken, wat betekent dat onze pedagogisch medewerkers worden opgeleid om activiteiten en spel zo te begeleiden en in te zetten dat kinderen zich spelenderwijs ontwikkelen. Zo geven wij ze een goede start voor de basisschool.

Om peuters een stabiele pedagogische omgeving te bieden is de afname twee ochtenden per week. Kinderen met een VVE indicatie kunnen vanaf 2,5 jaar gebruik maken van vier ochtenden per week.

De openingstijden van onze peutergroepen kunnen per locatie verschillen, omdat zij veelal proberen aan te sluiten bij de schooltijden van de aan hen verbonden basisschool. De peutergroepen zijn 4 uur per ochtend geopend, welke dagen en de exacte tijden staan vermeld bij op de locatiepagina. Tijdens de schoolvakanties zijn de peutergroepen gesloten. 
 
km

Geen locaties gevonden. Probeer uit te zoomen of verplaats de kaart om locaties weer te geven

Ouder Lisa:

"Het maakt niet uit hoe laat ik mijn dochter ophaal, volgens haar ben ik altijd te vroeg. Ze is altijd zo lekker aan het spelen."
Rondleiding Werken bij

Kevin (8 jaar):

"Op mijn BSO mag ik zelf bedenken wat ik wil doen, zelfs gekke dingen. Daarom is mijn BSO de allerleukste!"
Rondleiding Werken bij

Pedagogisch medewerker Yvonne:

"Ik heb de leukste baan ter wereld: kinderen helpen zichzelf ontwikkelen en de wereld ontdekken."
Rondleiding Werken bij
Cookie instellingen