Soorten opvang

Elke levensfase vraagt om een andere aanpak, net zoals elk kind om een andere aanpak vraagt. Stichting Kinderopvang West-Friesland biedt kinderen een veilige en sociale omgeving om zich te ontwikkelen en de wereld te ontdekken. Door onze verschillende vormen van opvang kunnen wij inspelen op de behoeften van uw kind en hen een onvergetelijke ervaring geven.

Kindcentra

Van kinderdagverblijf tot basisonderwijs, van peutergroep tot buitenschoolse opvang, onze kindcentra bieden deze voorzieningen en alles wat er tussenin zit op één locatie. Kinderen van 0 tot 13 kunnen binnen onze kindcentra spelen, leren, ontdekken, zich ontwikkelen en elkaar ontmoeten. 
lees meer

Kinderdagverblijven

Onze kinderdagverblijven zijn erop gericht baby's, dreumesen en peuters een vertrouwde omgeving te bieden, waarin zij de wereld kunnen ontdekken en waar zelfstandigheid en zelfredzaamheid worden gestimuleerd. Tijdens de activiteiten wordt rekening gehouden met de verschillende ontwikkelingsfasen van de kinderen.  
lees meer

Peutergroepen

Wij bieden peuters activiteiten aan die hun fantasie prikkelen, hun taalontwikkeling stimuleren en hen op een speelse manier helpen bij het krijgen van grip op de wereld. Zo geven wij ze een goede start voor de basisschool.   
lees meer

Buitenschoolse opvang

Wanneer de schooldag voorbij is, maar uw werkdag nog niet, dan is het fijn om te weten dat uw kind een plekje heeft waar het kan ontspannen of zich juist kan inspannen. Met leeftijdsgenootjes of alleen. Onze buitenschoolse opvang biedt uw kind een vertrouwde omgeving waar zij mogen spelen en zich mogen terugtrekken. Huiselijkheid, dat is waar we naar streven binnen onze buitenschoolse opvang.
lees meer
Cookie instellingen