Montessori opent peutergroep

Met veel trots opent Montessori Kind Centrum (MKC) in augustus 2021 peutergroep de jonge ontdekker. De benaming voor peutergroep de jonge ontdekker sluit goed aan bij de principes van Montessori, waarbij uw peuter samen met leeftijdsgenoten de wereld gaat ontdekken.

Samenwerking tussen onderwijs en opvang
Door het openen van de peutergroep start een intensieve samenwerking tussen onderwijs en opvang. Waarbij er voor de kinderen een doorgaande ontwikkeling ontstaat van peuter naar kleuter. Binnen het MKC werken alle medewerkers volgens de principes van Montessori, dus ook de medewerkers van de peutergroep. De peutergroep gaat intensief samenwerken met de leerkrachten van de onderbouw, ze gaan werken met dezelfde thema’s en de peuters kunnen aansluiten bij de activiteiten van de onderbouwklassen.

Peutergroep de jonge ontdekker
Peutergroep de jonge ontdekker start vanaf 23 augustus in de binnenstad van Hoorn, namelijk in de Montessorischool aan de Gravenstraat voor alle kinderen vanaf 2 jaar. Deze groep gaat open op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 08.30 tot 12.30 uur. Heeft u interesse in de peutergroep? Voor meer informatie kunt u mailen naar klantcontact@kinderopvangwestfriesland.nl of vraag nu een vrijblijvende rondleiding aan.
Cookie instellingen