Pim & Pom en de beestenbende kwamen gezellig langs.

Woensdag 29 juni was een heerlijke ochtend bij BSO de Krekel in Avenhorn. Alle peuters van SKiK uit Koggenland waren uitgenodigd voor de theatervoorstelling Pim&Pom en de beestenbende. Het was een daverend succes!
Vanwege het warme weer was de theatervoorstelling lekker binnen in de coole gymzaal.
 
Wie kent ze niet?! Pim de ondeugende en Pom de wijze kat, de twee vrienden zijn onafscheidelijk.
Pim & Pom beleven samen met hun buurkind een muzikaal, interactief en leerzaam avontuur. Wat is er gebeurd? Pom was best een beetje bang, maar waarvoor? Was het een monster? Nee Pim was verkleed als een monster. Gelukkig was het maar een grapje! Grapjes uithalen doen die twee het allerliefst. De peuters genoten van de leuke theatervoorstelling. Na afloop van de voorstelling was er een meet & greet met Pim & Pom. En konden de geïnteresseerde ouders ook meteen even een kijkje nemen bij BSO de Krekel.
 
Ook de peuters in Hoorn en Abbekerk worden niet vergeten. Zij zijn uitgenodigd voor de twee theatervoorstellingen: Dikkie Dik en de taart of Coco Kan het. Beide voorstellingen zijn volgeboekt, als het net zo’n groot succes wordt als bij de Krekel dan hebben we weer heel veel blije peuters.  
Cookie instellingen