Thema BSO

Stichting Kinderopvang West-Friesland biedt kinderen graag iets wat bij hun interesses aansluit. Daarom hebben we onze thema BSO’s in het leven geroepen. De activiteiten op deze thema BSO’s maken het keuzeaanbod voor kinderen vanaf 7 jaar nog aantrekkelijker. 

Aanmelden
De thema BSO wordt aangeboden tegen het reguliere BSO-tarief. Er zijn dus geen meerkosten. De thema BSO’s zijn tijdens schoolweken geopend. Het vervoer vanaf school naar de thema BSO's wordt door ons geregeld. Een plaatsing op onze thema BSO’s is afhankelijk van beschikbaarheid in het vervoer.

Theaterles op BSO het Podium: De kinderen krijgen tussen 15.45 uur en 17.15 uur lessen over alles wat met theater te maken heeft. Regisseren, schrijven, spelen, grimeren, maar ook het maken van poppen en decor komen aan bod. Samenwerken, gek durven doen, zelf verzinnen en plezier maken staan centraal op het Podium. Lees meer over BSO het Podium.

De natuur in op BSO de Molshoop: De kinderen mogen vrij spelen in de natuur, op de schommel of helpen in de boerderij. Om 15.30 uur als alle kinderen binnen zijn, gaan we de dieren voeren. Daarna is er elke week een nieuwe activiteit, bijvoorbeeld speurtochten doen, naar de natuurspeeltuin of broodjes bakken boven de vuurkorf. Lees meer over BSO de Molshoop.
 
Paarden verzorging bij de Paarden BSO: De kinderen zijn bij de paarden BSO vaak actief bezig met het verzorgen van de paarden. Daarnaast doen ze vele activiteiten buiten op de manege of het nabijgelegen park. De paarden BSO is gevestigd bij Stal Liza in Berkhout. Lees meer over de Paarden BSO.

 

Ouder Lisa:

"Het maakt niet uit hoe laat ik mijn dochter ophaal, volgens haar ben ik altijd te vroeg. Ze is altijd zo lekker aan het spelen."
Rondleinding Werken bij

Kevin (8 jaar):

"Op mijn BSO mag ik zelf bedenken wat ik wil doen, zelfs gekke dingen. Daarom is mijn BSO de allerleukste!"
Rondleiding Werken bij

Pedagogisch medewerker Yvonne:

"Ik heb de leukste baan ter wereld: kinderen helpen zichzelf ontwikkelen en de wereld ontdekken."
Rondleiding Werken bij
Cookie instellingen